Velkommen til min blogg om markedsføring

Hjelper deg å navigere i den digitale jungelen

Det er mye man skal  bryne seg på når man starter bedrift. Noe man fort overser er markedsføringsaspektet og hvor mye jobb digital markedsføring faktisk inneholder. Det tar tid. 

Men etter mange år i bransjen har jeg også lært meg at det finnes grep for å lage effektiv innhold, på kort tid. Og disse grepene vil jeg gjerne dele videre! Det er så mange gode ideer og bedrifter der ute som fortjener å bli sett mer. Ofte er det bare små grep som skal til. men så er det å vite hva. Hva bør du prioritere de 30 minuttene du har i dag til markedsføring? Eller har du kanskje bare 10?

Kanskje du bare trenger litt inspirasjon?

Jeg får mange telefoner hver uke der folk ønsker tips og råd om digital markedsføring. Hvem skal de ansette? Hva kan de klare selv, hva bør de sette bort? Hva med han selgeren som ringte? Det hørtes veldig bra ut, men jeg forstår det ikke helt…

Jeg er utdannet journalist og fotojournalist og jobbet med dette i flere år før jeg gikk over til markedsføringsføring. I 2022 startet jeg også fullt som fotograf i Sandra Lovise Fotografi. Men jeg klarer ikke legge fra meg markedsføringsbiten og ønsker å tilby å være en sparrepartner for deg som synes markedsføring kan være litt tungt. 

Erfaringene mine legger et sterkt grunnlag for å forstå den digitale verdenen og navigere seg i alt som har med digital synlighet: Bildefortståelse, SEO, tekst, historiefortelling, wordpress, Google Min Bedrift, Legge opp nettsider, annonser, nyhetsbrev. Facebook, Instagram, Tik Tok. 

Jeg ønsker å gjøre markedsføring enklere for deg,oog når du får en forståelse av alle disse tingene og hvordan de henger sammen: Da kan du gjøre veldig mye selv, og du vet også hva du bør prioritere når du velger å sette dette vekk