Om meg

Jeg er opprinnelig journalist med fokus på fotojournalistikken, men har siden 2014 jobbet som markedsfører, innholdsprodusent og fotograf. Med dette i ryggsekken så har jeg kunnskapen som trengs for å veilede deg innen markedsføringsfaget, og innholdsproduksjon.

Jeg lærer deg hvordan du selv kan skape godt, effektivt innhold.

i 2006 fikk jeg min første ansettelsesavtale som journalist, 16 år gammel. Det jobbet jeg med ved siden av skole og studier. Da studerte jeg journalistikk og senere fotojournalistikk i New York.

Fra 2016 jobbet jeg som webredaktør, og senere har jeg jobbet som markedsfører og innholdsprodusent i  ulike firma. Jeg har skrevet SEO tekster og jobbet aktivt med organisk innhold og SEO for å øke trafikk og konvertering.

Ved siden av dette har jeg hele veien jobbet som fotograf.

Høsten 2022 sa jeg opp jobben min for å rendyrke fotografiet og lidenskapen for å gjøre andre bedre på digitalt arbeid. Ved å kombinere alle disse erfaringene har jeg en evne til å se helheten, og kan se hva som trengs for å gjøre deg synlig på nett på lang sikt. Det er ikke bare snakk om visninger og klikk i sosiale medier, men å jobbe seg mot en solid eksponering på lengre sikt.

Jeg elsker å hjelpe folk når det kommer til markedsføring. Det er så lett å gå seg vill, både når det kommer til prioritering og pengebruk. Øk din digitale synlighet med å ta bevisste valg. Sammen har vi samtaler som skaper ideer, inspirerer, skaper og setter deg på rett kurs. Sammen ser vi på hva du bør fokusere på, hva du kan klare selv og hva du bør sette bort til noen andre for å skape en bærekraftig bedrift.

Når du føler det stopper opp, så er jeg her for å inspirere og sammen med deg finne veien videre.

Er du nysgjerrig på bildene jeg tar? Her kan du se mitt fotoarbeid.