Hvordan starter jeg med et domene?

Et av de første spørsmålene når du skal i gang med å drive for deg selv er: Hvordan skaffer jeg meg et domene, og hva bør jeg tenke på?  Det er flere ting du må tenke på før du durer i gang.

1. Før du bestemmer firmanavn er det veldig viktig å se om domene er ledige for dette firmaet. Du må også sjekke patent på navnet, men mange glemmer domene. Sjekk også ut navnesøk for å få raskt oversikt

2. Når du oppretter domene er det viktig å tenke i forhold hva som er optimalt for søkeord. Er domenet ditt noe folk søker etter? Du kan selvfølgelig finne et fancy navn, men det vil senere kreve enda mer merkevarebygging i framtiden.

3. Trenger du noen å sparre med før du går i gang? La meg hjelpe deg med disse valgene. Les mer om det her

TIPS: Jeg søker opp, kjøper og hoster alle mine domener hos one.com. Her er det enkelt, oversiktlig, og de er kjappe på kundeservicen.