Idémyldring

La oss ta én times idémyldring rundt din bedrift og din markedsføringsstrategi. Jeg har lang erfaring fra kreative team og har bidratt til mange ideer hos bedrifter som har generert store kampanjer og mye penger. Vi går gjennom: Hva er dine utfordringer, hvor trenger du nye ideer? På forhånd tar jeg en analyse av

Personlig oppfølging og opplæring

For små bedrifter

Hva er vel bedre enn å lære MENS du jobber?

Markedsføring er ikke bare markedsføring. Hva du bør velge å prioritere kommer helt an på hva du jobber med, hvem drømmekundene dine er, hvem du er, og ikke minst hva du ønsker å oppnå. Mye av innholdet du trenger kan og bør du lage selv. Jeg gir deg teknikker og hjelper deg på hvordan du skal tenke for å lage innhold som kommuniserer med din målgruppe. Markedsføring er ikke bare markedsføring. Hva du bør velge å prioritere kommer helt an på hva du jobber med, hvem drømmekundene dine er, hvem du er, og ikke minst hva du ønsker å oppnå. Mye av innholdet du trenger kan og bør du lage selv. Jeg gir deg teknikker og hjelper deg på hvordan du skal tenke for å lage innhold som kommuniserer med din målgruppe. I løpet av 3 måneder skal du bli en bedre markedsfører for din bedrift, og du skal synes det er mye enklere å skaffe ideer og produsere innhold. Det vil skaffe deg flere kunder.

Profesjonell sparrepartner for markedsførere

Profesjonell sparrepartner

Kanskje du er alene markedsfører i en mellomstor bedrift og trenger et annet digitalt hode, som forstår bransjen og som kan hjelpe deg å kommunisere med resten av bedriften?

I hear you! Jeg har selv sittet som ansatt og vært «hele markedsavdelingen», og med alle de ønsker som måtte komme står man i fare for å bli utbrent. Man får ideer fra de som tror de kan, uten at de forstår selve faget, og hvor lang tid det tar. Av erfaring har jeg også lært at når man setter to digitale hoder sammen, så finner man de beste løsningene. Vi markedsførere har ulike tilnærminger til faget, og kan ulike ting.

Derfor tilbyr jeg en sparrepartner for deg, (eller kanskje din ansatt?). Det er en rimelig løsning for å kunne øke «markedsavdelingen» med et kreativt hode som forstår faget.

Bedriftsportrett

Når jeg tar bedriftportrett som din sparrepartner så går vi nøye gjennom dine kanaler for å finne ut hva du trenger. Vi analyserer nettsiden for å finne ut hvordan vi kan forbedre din SEO med bildene, og hvordan vi kan lage en stoppeffekt på siden. Jeg komprimerer også filene for deg, så du slipper å tenke på det. Nettsiden skal være personlig, men profesjonell. Den er ditt førsteinntrykk mot potensielle kunder.
Du kjenner bedriften din og kundene dine. Jeg kjenner markedsføringen. Sammen kommer vi fram til de beste løsningene.